Sony može donijeti PSone i PS2 igre na PS4 i zaobići PlayStation Now - Kockanje - 2019

E3 2014: Što spremaju Sony, Microsoft i Nintendo? | HCL.hr (Svibanj 2019).

Anonim

PlayStation Sada je napor Sony-a za izdavanjem naslijeđenog igranja - posebice PlayStation 3 naslova - na PlayStationu 4 pomoću Gaikaiove infrastrukture za streaming sadržaja, no novouspostavljena glasina sugerira da će sadržaj prethodnih konzola biti tretiran drugačije. PSone i PlayStation 2 naslovi će se, međutim, oslanjati na lokalnu emulaciju, s poboljšanjima na strani softvera koji će omogućiti nativne HD rezolucije (u usporedbi s nadogradnjom PlayStation 3). Sve to dolazi od "dobro postavljenog izvora koji radi s uslugom streaminga tvrtke Sony" koji je razgovarao s Digital Foundryom.

PlayStation 3 je pokrenut kompatibilnošću kompatibilnim hardverom, no to se promijenilo prvom ponovnom obrađivanom verzijom konzole. Međutim, firmware PS3 je kodiran s emulatorima za PS One, PS2 i PlayStation Portable igre, međutim, i Vita podržava PSone emulaciju. Nije jasno što je PS4 firmware opremljen, ali je snažniji stroj od svog prethodnika široka marža i ima dosta presedana za podršku emulatora.

Imajte na umu da sve ovo nije samo glasina za sada, ali do sada su jedine igre koje je Sony potvrdio samo za uslugu PlayStation Now su PS3 igre. PlayStation Nedavno je počeo slati pozivnice da se pridruže privatnom beta testu za uslugu PlayStation Now, koji je skoro postavljen za ljeto 2014. godine.