Projekt Spark global beta pokreće Xbox One - Kockanje - 2019

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 (Svibanj 2019).

Anonim

Globalna beta verzija za Microsoft Project Spark službeno je uživo na Xboxu, što znači da biste trebali biti u potrazi za kodom za preuzimanje ako ste se prijavili u bilo kojem trenutku. Beta je već živjela na sustavu Windows 8.1 nekoliko mjeseci, a sav sadržaj bi trebao krenuti naprijed-nazad između te verzije i novo dostupnog beta konzola. Oni koji već imaju pristup beta verziji sustava Windows moći će pristupiti i Xbox One beta verziji.

Projekt Spark je Microsoftov odgovor na igre za stvaranje sadržaja kao što su LittleBigPlanet i Disney Infinity . Prvo otkriveno na E3 2013, "igra" - to je zapravo više user-friendly razvojna platforma koja je izgrađena kako bi se omogućilo dijeljenje sadržaja i igranje - omogućuje korisnicima da konstruiraju razrađenu 3D okruženja i ispunjavaju ih rekvizitima i AI upravljanim bićima, Ranije smo vidjeli Project Spark tijekom E3 i bili su vrlo ohrabreni onim što smo vidjeli.

Nema riječi o tome kada će konačno izdanje biti spremno, ali beta bi se trebao prebaciti izravno u to u nekom trenutku. Projekt Spark je besplatan prijedlog, a na kraju bi trebao doći i na Xbox 360. Sada se možete prijaviti za beta verziju na joinprojectspark.com.