Novi zasloni i datum objavljivanja za Moebiusa autora Gabriela Knighta: Empire Rising - Kockanje - 2019

POVRATAK U BUDUĆNOST predviđa 11. rujan 9/11 (Svibanj 2019).

Anonim

Neko vrijeme slijedimo djelo kreatora Janeja Jensena Gabriela Knighta, otkad je koraknula natrag u igru ​​s Kickstarterovom ponudom za pokretanje svog studija Pinkerton Road. Jensen ima velike planove za Pinkerton, koji obuhvaća više igara, a prvi od njih je Moebius: Empire Rising. Pustolovna igra, koja je zapravo suradnja između Jensena i Phoenix Online Publishinga, sada ima datum izlaska: 15. travnja 2014. Tada će biti dostupan za Mac / PC, s verzijama Linux i iPad / Android tableta koje dolaze na kasnije u 2014.

Moebius je Jensenova prva pustolovna igra od 2010. godine Gray Matter, a prva je ona potpuno nadgledana otkad je objavio Sierra On-Line izdanje, Gabriel Knight 3: Krv Svetog, Krv Prokletih . Priča prati trgovca antikviteta Malachi Rector u Veneciju u Italiji za američku vladu pod pokroviteljstvom 50.000 dolara za "utvrditi je li neka nedavno ubila žena slična bilo kojoj osobi u povijesti". Opasnost prati rektora i njegovog tjelesnog čuvara, bivšeg vojnika ops vojnika Davida Walker, na svakom koraku. Priča se kaže da je modelirana nakon što je nedavno uzela Sherlock Holmes i James Bond. Zvuči kao dobar trenutak za ljubitelje ljubavi žanra avanturističke igre.

Zajedno s datumom objavljivanja, Pinkerton i Phoenix objavili su cijeli nered novih zaslona, ​​od kojih se možete kretati do vrha.