Metal Gear Solid V: Ground Zeroes nudi bolju razlučivost na PS4 - Kockanje - 2019

Metal Gear Solid V Ground Zeroes | Easter Egg | Problemas de estómago (Svibanj 2019).

Anonim

Pogledajte našu recenziju Metal Gear Solid V: Ground Zeroes.

U ono što će zasigurno dodatno potaknuti plamenu suparništva između PlayStation 4 i Xbox One vlasnika, Konami je potvrdio da će Metal Gear Solid V: Ground Zeroes imati bolju HD rezoluciju na PS4. Verzija Xbox One maksimirat će se pri rezoluciji od 720p, dok će PS4 doseći 1080p. Konami nije objasnio razlog nepodudarnosti, ali obećava uskoro više usporedbi, uključujući video.

I oba sustava sljedećih generacija će, međutim, raditi na 60fps. Njihovi sadašnji PlayStation 3 / Xbox 360 kolege će raditi na 30fps ipak, i obje će max out na 720p (skaliranje interno).

Za usporedbu, pogledajte snimku s PS4:

Sada provjerite snimku iz Xbox One:

Teško je vidjeti ogromnu razliku od samih slika. Srećom, kada je riječ o govorima o video igrama i razlika između dva sustava, Internet je uvijek bio mjesto gdje se dominira razumno i promišljeno diskurziranje.

Ground Zeroes će biti dostupan za PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One 18. ožujka. Cijena će varirati od 20 do 40 dolara, na temelju koje platforme možete dobiti i želite li digitalnu ili fizičku kopiju. Xbox 360 i PS3 verzije će se izvoditi od $ 20 i $ 30 za digitalne i fizičke verzije, respektivno. Verzije sljedećeg gen će koštati 30 i 40 dolara, digitalno ili fizički.

Bez obzira je li cijena vrijedna, to je u konačnici odluka koju samo igrač može napraviti, ali duljina može biti faktor u njemu. Glavna priča, ne računajući strane zadatke, traje manje od dva sata. Ta fizička kopija od 40 dolara za Xbox One s rezolucijom od 720p max izgleda prilično skupo upravo sada.