GTA Online raste s novim obradama Rockstar Verified Jobs - Kockanje - 2019

Rasta - Kavasaki (OFFICIAL VIDEO 2014) (Svibanj 2019).

Anonim

Rockstar Games uvijek su imale velike ambicije za GTA Online - multiplayer komponentu Grand Theft Auto V - ali dodavanje alata za stvaranje sadržaja za igrače da iskoriste prednost otvorio potpuno novo područje mogućnosti. Sada, osim što god DLC Rockstar pumpa, postoji neprekidna ponuda aktivnosti stvorenih korisnikom za sudjelovanje. Svaki put u neko vrijeme Rockstar odabire nekoliko takvih da ih se označi kao Verified Jobs, u kojem trenutku postaju dostupni u obje verzije igre, bez obzira je li original stvoren na PlayStationu 3 ili Xbox 360.

Najnoviji obrt od 10 Rockstar Verified Jobs postaje težak na utrkama, s osam odabira usredotočenih na premlaćivanje svih ostalih do cilja. Preostala dva su upravo o premlaćivanju ljudi … s oružjem, s oružjem za gužva, sa šakama, sve što vam se sviđa, stvarno. Ovo je Grand Theft Auto. Nitko vas ne sudi. Samo budite oprezni kada virtualni nož prenesete na virtualnu borbu s pištoljem.

Najlakši način pristupa ovim poslovima je putem web stranice Rockstar Social Cluba. Stvarate račun, povezujete ga s profilom konzole, a zatim preusmjerite na željeni posao i kliknite karticu "Dodaj u igru". Više informacija o 10 novih radnih mjesta i njihovim autorima možete pronaći na Rockstarovom Newswire blogu.