Bivši kreativni filmski vođa pridružio se igricama za igranje na Star Warsu - Kockanje - 2019

The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy (Svibanj 2019).

Anonim

Amy Hennig, bivši kreativni direktor koji je pomogao udisati život u Uncharted franšizu, sada radi na Star Wars igri. Hennig se pridružuje timu na Visceral Games, jedan od tri elektronska studija u elektronickom vlasništvu koje trenutno rade na projektima vezanim uz Star Wars (druga dva su BioWare i DICE).

S obzirom na priznanje koje je slijedilo Uncharted kao priča koja je pokrenuta od igre, riječ je o najvećoj kombinaciji talenata koje bi navijač mogao nadati.

Visceral, nekad EA Redwood Shores, najpoznatiji je po svom radu na seriji Dead Space. Studio je već petnaest godina, a puno vremena provedeno je u ranijim godinama na licenciranim projektima. Ovo je momčad koja zna svoj put oko već postojećeg fikcionalnog svemira, s bonusima koji uključuju više James Bonda, Kuma i Gospodara prstenova, kao i The Simpsons Game . Nisu svi bili pobjednici, ali studio je iskoristio sve to iskustvo kako bi isporučio Danteov Inferno i svaki naslov Dead Spacea koji smo do sada vidjeli.

Teško je zamisliti opravdani razlog za ponovno zarobljavanje s licenciranim franšiznim radom od Star Wars, pogotovo kada se usredotočite na nove kreativne mogućnosti koje je omogućila Disneyova akvizicija Lucasfilma za 2012. godinu. S Hennigom na brodu - kao kreativni redatelj, prema Visceralovom feedu na Twitteru - ovdje postoji ogroman potencijal za golemu Star Wars igru.