Firewatch priča priču o ljudima iza Walking Dead i Mark of the Ninja - Kockanje - 2019

DUH U WW2 RATU | CREEPY WORLD (Svibanj 2019).

Anonim

Super-tim u razvoju video igara u Campo Santo konačno je najavio svoj debi projekt: Firewatch . To je igra za istraživanje u prvoj osobi koja se nalazi u divljini Wyoming. Igrate kao Henry, vidikovac koji radi u ovom udaljenom okruženju kao način da se udalji od svijeta. Njegov jedini oblik ljudskog kontakta dolazi putem ručnog radija, koji povezuje sa svojim nadglednikom, Delilahom. Čudno događanje potiče Henryja da napusti sigurnost njegova tornja, a njegovi postupci "grade ili uništavaju jedini smisleni odnos koji imate", prema novoj web stranici.

Možda se sada pitate zašto je Campo Santo veliki posao. Studio je formiran krajem 2013. godine oko skupine postojećih branitelja industrije. Bivši Telltale Games ljudi Jake Rodkin i Sean Vanaman, oboje su doprinijeli Walking Deadu: Season One kao kreativni redatelj i scenarist; Nels Anderson, koji je služio kao kreativni redatelj na Kleiovu Marku Ninja ; i Olly Moss, poznatog umjetnika koji je najčešće poznat igračima kao čovjeka koji je stvorio atraktivnu minimalističku naslovnicu za otpor 3 .

Sad nema puno više za reći o igri. Zvuči da je tim daleko od puštanja, s nejasnom nadom da će se pokrenuti u 2015. godini izraženo u FAQ-u na službenim stranicama. Linux, Mac i Windows su ciljane platforme za početak, ali se istražuje i mogućnost izdavanja konzole. S obzirom na rodovnicu ove posade, to se čini kao izuzetna mogućnost. Firewatch će objaviti tvrtka Portland sa sjedištem tvrtke Panic Inc., a to će biti i programer i prva igra izdavača.

Također, možda najvažnije, Red Panda (ili Red Cat-Bear, ako vam se sviđa) je službena duša životinja Campo Santo. Dobar izbor.